Domů / Chladící a mrazící technika / šokové zchlazovače

ŠOKOVÝ SCHLAZOVAČ/ZMRAZOVAČ RETIGO VISION COMBI - CHILL BC 511 COMBI


Žádné hodnocení. Kód: RO00106

Vision Combi - Chill je generace šokových zchlazovačů/zmrazovačů, která kromě tradičního zchlazování/zmrazování zvládá nízkoteplotní i vaření.

Výrobce: Retigo
Dostupnost: Skladem
123.670 Kč bez DPH
149.641 Kč , plus doprava
(149.641 Kč/ks)
 
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
ŠOKOVÝ SCHLAZOVAČ/ZMRAZOVAČ RETIGO VISION COMBI - CHILL BC 511 COMBI

TECHNICKÉ PARAMETRY

Kapacita: 5 x GN1/1 nebo 5 x 600/400
Kapacita na zchlazování: +90° C > +3 °C 20 kg potraviny
Kapacita na zmrazování: +90° C > -18 °C 12 kg potraviny
Váha: 100 kg
Rozteč zásuvů: 70 mm
Celkový příkon: 1,05 kW
Tepelný příkon: 0,5 kW
Rozměry (Š x V x H): 784 x 900 x 800 mm
Vnitřní rozměry (Š x V x H): 664 x 370 x 410 mm
Jištění: 16 A
Napájení: 1N~/230 V/ 50 Hz
Chladivo: R 452 A

ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA

Šokové chlazení
Zaručí udržení jídla delší dobu v nejlepší kvalitě. Jedná se o rychlé chlazení a umožňuje snížit teplotu potravin z + 95° C na + 3 ° C za méně než 90 minut, což způsobuje tepelný šok, který zabraňuje vzniku a šíření nežádoucích bakterií.

Šokové mražení
Zaručuje kvalitní strukturu, vzhled, chuť a vůni jídla. Také známé jako rychlé zmrazení, umožňuje snížit teplotu jídla na -18 ° C za méně než 240 minut, čímž zabráníte tvorbě malých vodních krystalů a nepoškodíte tím potravinu.

Rozmrazování
Automatická regenerace zmrazených potravin.Jedná se o program, který umožňuje kuchaři zvolit si čas, kdy bude jídlo připravené k výdeji. Combi-chill automaticky spustí rozmrazovací proces regenerace potraviny na požadovanou teplotu a zvolený čas. Celý cyklus proběhne tak, aby teplota rozmrazování byla přiměřená a pozvolná a nedošlo tak k poškození struktury, vzhledu, chuti a vůně rozmrazovaného pokrmu.

Pomalé vaření a následné udržování
Cyklus, který umožní využití stroje i v noci. Jednou z nejdůležitějších ingrediencí v kuchyni je čas. Pomalé vaření je speciální cyklus, také známý jako vaření při nízké teplotě. Použití této techniky vaření umožňuje u pokrmu zlepšit chuť, konzistenci a barvu jídla, snížit ztrátu hmotnosti. Po pomalém cyklu pečení se aktivuje Combichill negativní nebo pozitivní cyklus chladu nebo udržuje teplotu na + 65° C.

VÝHODY
- Větší kvalita zmražených/zchlazených pokrmů a zachování kvality pokrmů při zpětném rozmrazování a regeneraci

- Menší váhové ztráty surovin a snížení výrobních nákladů

- Kontinuální sledování HACCP a zvýšení bezpečnosti potravin při chlazení a mrazení

- Možnost regulace teploty, nastavení času a ovládání ventilace

 STANDARDNÍ VYBAVENÍ

  • Klasické chladící a mrazící cykly
  • Možnost nízkoteplotního vaření až do teploty 70 °C a následného udržování pokrmů
  • Automatická regenerace zmražených/zchlazených pokrmů na výdejní teplotu
  • Umožňuje také sterilizovat, sušit, ohřívat apod.
  • ideální kombinace úspory peněz, výkonu a spolehlivosti
  • Provedení z nerezové oceli AISI 304
  • Vzduchem chlazená kondenzační jednotka
  • 60 mm polyurethanová pěnová izolace (40 kg/m3 )
  • Automatická kontrola chlazení a mrazení dle množství a typu vložené potraviny
  • Volitelná vyhřívaná sonda pro měření teploty v jádře potraviny
  • 5ti rychlostní ventilátor
  • Automatické zastavení ventilátoru při otevření dveří

VOLITELNÉ VYBAVENÍ

Vyhřívaná teplotní sonda

UV sterilizační lampa

Podstavec s místem pro šoker

HACCP set + USB rozhraní

 

 

 

 

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.