ŠOKOVÝ ZCHLAZOVAČ/ZMRAZOVAČ RETIGO BC 1011 PRACTIC
Kód: 4797Související produkty
Detailní popis produktu
Pomocí šokeru zamezíte množení nežádoucích mikroorganizmů a bakterií, které pokrmy znehodnotí. Současně docílíte toho, že si připravené pokrmy uchovají svou přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma. Bonusem k těmto všem výhodám je, že šokery nabízejí efektivní využití času.
Kapacita šokeru je 10 zásuvů = 34 kg potraviny k chlazení, 20 kg potraviny k mražení. Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm). K šokovému zchlazovači lze vybrat různé druhy gastronádob. Není zde k dispozici vyhřívaná teplotní sonda, HACCP set s USB vstupem ani UV sterilizační lampa tak jako u modelů Comfort.
Kapacita: 10 x GN1/1
Kapacita na zchlazování: +90° C > +3 °C 34 kg potraviny
Kapacita na zmrazování: +90° C > -18 °C 20 kg potraviny
Váha: 190 kg
Rozteč zásuvů: 75 mm
Celkový příkon: 2,3 kW
Rozměry (Š x V x H): 800 x 1800 x 825 mm
Jištění: 16 A
Napájení: 3N~/400 V/ 50 Hz
Chladivo: R 452 A
ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA
Šokové zchazovače Practic jsou jednodušší variantou šokerů s omezenými funkcemi, menší kapacitou mražení/chlazení a slabší dodatečnou výbavou. Chlazení/mrazení je však stále na vysoké úrovni a zákazníkům, kterým stačí základní vybavení budou tyto modely plně dostačovat.
- Ideální kombinace úspory peněz, výkonu a spolehlivosti
- Manualní chladící a mrazící cykly
- Chladící a mrazící cykly kontrolované časem a teplotou
- Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304
- Vzduchem chlazená kondenzační jednotka
- 60 mm polyurethanová pěnová izolace (40 kg/m3)
- Elektronické mikropočítačové řízení
- Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění
- Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru
- Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu
VÝHODY
Zaručená hygiena a bezpečnost
Šokové chlazení či mražení pokrmů zabezpečuje snadnější dodržování norem HACCP a minimalizaci rizika kontaminace pokrmů bakteriemi.
Efektivnější využití času
Předvařený a zchlazený pokrm usnadňuje a urychluje výdej jednotlivých jídel v době špiček výdeje.
Úspora nákladů a pestřejší menu
Vzájemnou kombinací přípravy většího množství jídel v konvektomatu a jejich následného zchlazení v šokeru lze uspořit elektrickou energii, čas personálu a dosáhnout maximální kvality a pestrosti pokrmů.
Vysoká kvalita pokrmů a menší hmotnostní ztráty
U šokově zchlazených či zmražených pokrmů zůstává uchována jejich přirozená vnitřní vlhkost, nedochází k hmotnostním ztrátám a poklesům kvality pokrmů. Zchlazený pokrm můžete skladovat až 5 dnů a zmrazený pak až několik měsíců.
Méně odpadu a přesnější řízení porcí
Šokové chlazení a mražení pokrmů nevede ke zbytečným ztrátám, regenerují se pouze objednaná jídla a porce se tak vydávají naprosto přesně.
VOLITELNÉ VYBAVENÍ
Gastronádoby
HACCP set + USB rozhraní
Doplňkové parametry
Kategorie: | Produkty |
---|---|
Distribuce: | EU |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.