Domů / Chladící a mrazící technika / šokové zchlazovače

ŠOKOVÝ ZCHLAZOVAČ/ZMRAZOVAČ RETIGO BC 411 PRACTIC


Žádné hodnocení. Kód: RO00117
Nejmenší varianta Šokeru Practic. Kapacita je 4 zásuvy = 12 kg potraviny k chlazení, 8 kg potraviny k mražení.

 

Výrobce: Retigo
Dostupnost: Skladem
74.700 Kč bez DPH
90.387 Kč , plus doprava
(90.387 Kč/ks)
 
Porovnat Přihlaste se pro přístup do seznamu zboží.
ŠOKOVÝ ZCHLAZOVAČ/ZMRAZOVAČ RETIGO BC 411 PRACTIC

Pomocí šokeru zamezíte množení nežádoucích mikroorganizmů a bakterií, které pokrmy znehodnotí. Současně docílíte toho, že si připravené pokrmy uchovají svou přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma. Bonusem k těmto všem výhodám je, že šokery nabízejí efektivní využití času.

 Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530x325 mm). K šokovému zchlazovači lze vybrat různé druhy gastronádob. Díky speciálnímu podstavci lze šoker BC 411P postavit pod konvektomat Retigo Vision 611 nebo 1011.


TECHNICKÉ PARAMETRY

Kapacita: 4x GN1/1
Kapacita na zchlazování: +90° C > +3 °C 12 kg potraviny
Kapacita na zmrazování: +90° C > -18 °C 8 kg potraviny
Váha: 100 kg
Rozteč zásuvů: 70 mm
Celkový příkon: 0,8 kW
Rozměry (Š x V x H): 784 x 850 x 700 mm
Jištění: 16 A
Napájení: 1N~/230 V/ 50 Hz
Chladivo: R 452 A

ZÁKLADNÍ CHARAKTERISTIKA

Šokové zchazovače Practic jsou jednodušší variantou šokerů s omezenými funkcemi, menší kapacitou mražení/chlazení a slabší dodatečnou výbavou. Chlazení/mrazení je však stále na vysoké úrovni a zákazníkům, kterým stačí základní vybavení budou tyto modely plně dostačovat.

  • Ideální kombinace úspory peněz, výkonu a spolehlivosti
  • Manualní chladící a mrazící cykly
  • Chladící a mrazící cykly kontrolované časem a teplotou
  • Celkové provedení z ušlechtilé oceli AISI 304
  • Vzduchem chlazená kondenzační jednotka
  • 60 mm polyurethanová pěnová izolace (40 kg/m3)
  • Elektronické mikropočítačové řízení
  • Hygienický vnitřní prostor se zaoblenými rohy pro lepší cirkulaci vzduchu a snadné čištění
  • Optimální rovnoměrnost teploty ve vnitřním prostoru
  • Automatický přechod do režimu konzervace po ukončení zchlazovacího resp. zmrazovacího cyklu

VÝHODY

Zaručená hygiena a bezpečnost
Šokové chlazení či mražení pokrmů zabezpečuje snadnější dodržování norem HACCP a minimalizaci rizika kontaminace pokrmů bakteriemi.

Efektivnější využití času
Předvařený a zchlazený pokrm usnadňuje a urychluje výdej jednotlivých jídel v době špiček výdeje.

Úspora nákladů a pestřejší menu
Vzájemnou kombinací přípravy většího množství jídel v konvektomatu a jejich následného zchlazení v šokeru lze uspořit elektrickou energii, čas personálu a dosáhnout maximální kvality a pestrosti pokrmů.

Vysoká kvalita pokrmů a menší hmotnostní ztráty
U šokově zchlazených či zmražených pokrmů zůstává uchována jejich přirozená vnitřní vlhkost, nedochází k hmotnostním ztrátám a poklesům kvality pokrmů. Zchlazený pokrm můžete skladovat až 5 dnů a zmrazený pak až několik měsíců.

Méně odpadu a přesnější řízení porcí
Šokové chlazení a mražení pokrmů nevede ke zbytečným ztrátám, regenerují se pouze objednaná jídla a porce se tak vydávají naprosto přesně.

VOLITELNÉ VYBAVENÍ

Podstavec s místem pro šoker

HACCP set + USB rozhraní

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.