Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +10°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro bezpečné chlazení a udržováníVaší...
Banketové vozíky MODULINE s jednoduchými, nebo dvojitými dveřmi a provozní teplotou 0 až +10°C (modely HCT) -18°C / +5°C (modely HFT) pro bezpečné chlazení a udržováníVaší...
Zařízení CSC-052E (10x GN1/1 nebo 5x GN2/1) pro pomalé vaření při nízké teplotě, k dlouhodobému vaření, udržení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k šetrnému udržení pokrmů...
Zařízení CSC-031E (3x GN1/1) pro pomalé vaření při nízké teplotě, k dlouhodobému vaření, udržení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k šetrnému udržení pokrmů v teplém stavu...
Zařízení CSC-051E (5x GN1/1) pro pomalé vaření při nízké teplotě, k dlouhodobému vaření, udržení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k šetrnému udržení pokrmů v teplém stavu...
Elektrické nízkoteplotní zásuvky CSD určeny k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému...
Elektrické nizkoteplotní zásuvky CSD určeny k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému...
Elektrické nízkoteplotní zásuvky CSD určeny k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému...
Elektrické nizkoteplotní zásuvky CSD určeny k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému...
Elektrické nizkoteplotní zásuvky CSD určeny k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému...
Elektrické nizkoteplotní zásuvky CSD určeny k nízkoteplotnímu pečení, dlouhodobému pečení “přes noc”, šetrnému dohotovení a dále k udržení pokrmů v teplém stavu a následnému...
Zařízení CHC jsou určeny k pomalému (nízkoteplotnímu) pečení, pečení ”přes noc”, dohotovení a udržení teploty hotových pokrmůve stavu jako by byli právě nyní připraveny díky...
Zařízení CHC-282E (dvě komory) je určeno k nízkoteplotnímu pečení, pečení ”přes noc”, dohotovení a udržení teploty hotových pokrmůve stavu jako by byli právě nyní připraveny...
Chlazené zásuvkové podstavce MODULINE. Model pouze chladící HDCC 22E (2 chlazené zásuvky pro GN2/1 a menší) a modely HDCF s kombinovaným chlazením a samostatnou regulací (2...
Kombinované chladící a ohřevné regenerační zařízení RRD. Určeno k udržení, uchování, připravených pokrmů (na talířích, nebo GN nádobách) v chlazeném stavu s možností následné...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...
Modely RRT umožňují pokrmy dopřipravovat, regenerovat,udržovat a transportovat v teplém stavu při teplotě +65°C.Modely mají zvonkový mechanizmus, který je aktivován...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...
Zařízení RRO je určeno k ohřevu, regeraci, uchování a výdeji jídel v GN nádobách, popřípadě na talířích, miskách v požadované výdejní teplotě. Zařízení je možno dodat ve třech...