Model profesionálních hnětačů Prismafood určený pro provozy s vysokou kapacitou a náročným provozem – ideální pro pizzerie, pekárny, cukrárny i průmyslové kuchyně. Model ITR 40...
Jednorychlostní modely s výklopnou hlavou a odnímatelnou díží, nerezovým zákrytem mísy, hákem a centrální osou, dále jsou vybaveny pojezdovými kolečky, ovládán bezpečnostními...
Vidlicové hnětače těsta pro dokonalé promíchání směsi ve velmi krátkém čase. Zařízení je ideální pro pizzerie, cukrářské a pekařské provozy, jídelny. Vidlicové rameno, hnací...
Vidlicové hnětače těsta pro dokonalé promíchání směsi ve velmi krátkém čase. Zařízení je ideální pro pizzerie, cukrářské a pekařské provozy, jídelny. Vidlicové rameno, hnací...
Pizza PRESSA je ideální stroj pro rychlé formování pizza těsta jeho stlačením pomocí vyhřívaných disků. Usnadňuje a zrychluje přípravu velkého množství pizza těsta. Je tak...
Pizza PRESSA je ideální stroj pro rychlé formování pizza těsta jeho stlačením pomocí vyhřívaných disků. Usnadňuje a zrychluje přípravu velkého množství pizza těsta. Je tak...
Pizza PRESSA je ideální stroj pro rychlé formování pizza těsta jeho stlačením pomocí vyhřívaných disků. Usnadňuje a zrychluje přípravu velkého množství pizza těsta. Je tak...
Dvoukomorová "mělká-široká" elektrická pizza pece řady BASIC XL. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře...
Jednokomorová "mělká-široká" elektrická pizza pece řady BASIC XL. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře...
Dvoukomorová "mělká-široká" elektrická pizza pece řady BASIC XL. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře...
Jednokomorová "mělká-široká" elektrická pizza pece řady BASIC XL. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře...
Plechové trouby představují maximální flexibilitu Prismafood. Mohou obsahovat od dvou do deseti táců 40x60 cm. Technické vlastnosti z nich dělají mimořádně ceněné řešení pro...
Hideo je ideální pro bary a restaurace, které vyžadují pokročilý produkt, s moderní estetikou, snadno ovladatelný a schopný zaručit rychlé a přesné vaření, aniž by zabíral...
Výkonná elektrická pizza pece řady PLUS XL - jednokomorová. Snadné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu 3 spodních a 3 horních vysokoteplotních...
Výkonná elektrická pizza pece řady PLUS XL - jednokomorová. Snadné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu 3 spodních a 3 horních vysokoteplotních...
Multifunkční průchozí elektrické horkovzdušné pizza pece TUNNEL jsou v celonerezovém provedení, mají izolované stěny a komoru (povrchová teplota pouze do 40°C), kterou prochází...
Multifunkční průchozí elektrické horkovzdušné pizza pece TUNNEL jsou v celonerezovém provedení, mají izolované stěny a komoru (povrchová teplota pouze do 40°C), kterou...
Multifunkční průchozí elektrické horkovzdušné pizza pece TUNNEL jsou v celonerezovém provedení, mají izolované stěny a komoru (povrchová teplota pouze do 40°C), kterou prochází...
Multifunkční průchozí elektrické horkovzdušné pizza pece TUNNEL jsou v celonerezovém provedení, mají izolované stěny a komoru (povrchová teplota pouze do 40°C), kterou prochází...
Kompaktní model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové provedení čela pece...
Kompaktní model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové provedení čela pece...
Kompaktní dvoukomorový model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové...
Kompaktní dvoukomorový model pizza pece vhodný pro přípravu klasické pizzy (čerstvé, nebo mražené). Mechanický termostat a časovač ovládá spodní a horní tělesa. Nerezové...
Výkonná dvoukomorová pizza pec BASIC 2/50 PLUS GN1/1 pro přípravu pizzy, dvě komory 2x 540x500mm se šamotovým dnem pro přípravu pizzy až Ø 45cm. Zvýšená komora (140mm) a...
Výkonná dvoukomorová pizza pec BASIC 2/50 VETRO, dvě rozměrné komory 2x 620x500mm se šamotovým dnem umožňují snadno připravovat i pizzu Ø 45cm, nebo využít plechy 600x400mm....
Jednokomorová elektrická pizza pece řady BASIC. Snadné a přehledné mechanické ovládání umožňuje individuální nastavení výkonu spodních a horních těles v komoře případně vypnutí...